Tandarts Winsum gezocht?

Wij bieden u altijd de beste zorg en aandacht

Wanneer u zoekt naar een Tandarts Winsum bent u hier aan het juiste adres. Heeft u behoefte aan goede mondzorg en zoekt u een betrouwbare, professionele tandarts die u vanuit Winsum snel kunt bereiken? In dat geval bent u van harte welkom bij Tandartspraktijk Perdok. Ons team biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Samen met u streven wij naar een gezond gebit en een schone mond. Bent u op zoek naar meer informatie of wilt u zich wellicht inschrijven? Aarzel in dat geval niet contact met ons op te nemen!

 

Tandarts Winsum
Tandarts Winsum

.

Als tandarts vlakbij Winsum staat Tandartspraktijk Perdok voor u klaar

.

Tandartspraktijk Perdok is een tandarts en team met jarenlange ervaring op het gebied van mondzorg vlakbij Winsum. Met een beperkt aantal medewerkers en een persoonlijke deskundigheid bent u zeker van een persoonlijke, betrokken aanpak. Met veel aandacht voor kwaliteit kunt u vertrouwen op behandelingen die er op gericht zijn om u zo veel mogelijk profijt te laten hebben van uw gebit.

U kunt bij ons terecht voor regelmatige periodieke controle, preventie en klachten met uw gebit.

Wij hebben ruime ervaring in het aanmeten en plaatsen van “klikgebitten”  (een onder- of bovengebit op implantaten) Wanneer u een patiënt wilt worden kunt u contact met ons opnemen voor een eerste afspraak. Deze wordt meestal binnen 2 werkdagen gepland. Dit kennismakingsgesprek kan eventueel gekoppeld worden met een rondleiding.

.

Op zoek naar tandarts Winsum? aarzel niet contact met ons op te nemen

.

U bent altijd welkom onze website te bekijken wanneer u benieuwd bent naar de openingstijden en verschillende aspecten van elke behandeling. Wilt u contact met ons opnemen dan kunt u gebruik maken van ons e-mailadres info@tandartsperdok.nl. Het is ook mogelijk om te bellen met 05 954 22 723. Op onze website vindt u de openingstijden en het noodnummer.