Tandarts Bedum gezocht?

U bent bij ons zeker van de beste zorg en aandacht

Tandarts Bedum gezocht? Wanneer u behoefte heeft aan goede mondzorg en op zoek bent naar een betrouwbare, professionele tandarts vlakbij Bedum dan bent u van harte welkom bij Tandartspraktijk Perdok. U krijgt van ons team zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Wij streven samen met u voor een gezond gebit en een schone mond te zorgen. Als u zoekt naar verdere informatie of als u zich wellicht wilt inschrijven dan bent u welkom om contact met ons op te nemen! Bent u op zoek naar een tandarts Uithuizen? ook u bedienen wij graag. Dit geldt ook voor Winsum.

 

Tandarts Bedum
Tandarts Bedum

.

Tandartspraktijk Perdok staat als tandarts vlakbij Bedum voor u klaar

.

Als een team staat Tandartspraktijk Perdok met jarenlange ervaring op het gebied van mondzorg voor u klaar in Baflo. Sinds 1987 zijn wij zelfstandig gevestigd, beschikken wij over een beperkt aantal medewerkers en een persoonlijke deskundigheid. Op deze manier kunt u vertrouwen op een persoonlijke, betrokken aanpak. Met de beschikking over extra aandacht voor kwaliteit bent u zeker van goede behandelingen. Bij ons bent u welkom voor regelmatige periodieke controle, preventie en klachten met uw gebit.

Ook in het plaatsen van “klikgebitten” , een prothese op implantaten, hebben wij ruime ervaring.  Om een patiënt bij ons te worden kunt u contact met Tandartspraktijk Perdok opnemen voor een eerste afspraak. Deze wordt meestal binnen 2 werkdagen gepland. Dit kennismakingsgesprek kan gecombineerd worden met een rondleiding als u dat wenst.

.

Wij helpen u graag

De website van Tandartspraktijk Perdok is altijd te bekijken wanneer u benieuwd bent naar de openingstijden en verschillende aspecten van elke behandeling. Als u contact met ons wilt opnemen dan kunt u gebruik maken van ons e-mailadres info@tandartsperdok.nl. Het is ook mogelijk om te bellen met 05 954 22 723. Op onze website vindt u de openingstijden en het noodnummer.

 

Summary
Tandarts Bedum
User Rating
5 based on 1 votes
Service Type
Tandarts Bedum
Provider Name
Tandartspraktijk Perdok,
Kruisstraat 2,Baflo,Groningen-9953 PL,
Telephone No.0595 422 723
Area
Groningen
Description
Tandarts Bedum gezocht? Wanneer u behoefte heeft aan goede mondzorg en op zoek bent naar een betrouwbare, professionele tandarts vlakbij Bedum dan bent u van harte welkom bij Tandartspraktijk Perdok.